Nå kan du lytte til våre kanaler på mobilen!

Bjornivar@radiometro.no13.mars 202411min
Versjon 1

Vi er stolte over å presentere våre nye apper for Radio Metro, The Beat, Radio Rox og Metro Classic!
Med våre brukervennlige og intuitive apper, kan du nå ta med deg ditt musikalske univers uansett hvor du går, rett i lommen din.

Din Musikk. Din Tid. Din App.

Vår nye app gir deg en rekke funksjoner som lar deg fordype deg i den ultimate radiolytteopplevelsen. Med muligheten til å lytte live til dine favorittstasjoner, enkel tilgang til å se hvilken sang som spilles akkurat nå, samt historikk over de siste spilte låtene, setter vi kontrollen rett i hendene dine. Velg fra et bredt spekter av musikksjangre og programmer som passer dine preferanser og humør, og nyt den unike atmosfæren og stemningen som våre stasjoner er kjent for.

Utforsk Vår Varierte Verden av Lyd

Vår app lar deg ikke bare lytte til én kanal, men gir deg også muligheten til å utforske vårt utvalg av søsterkanaler med bare et trykk på en knapp. Fra de største klassikerne fra 80 tallet frem til i dag på Radio Metro til rock og pop på Radio Rox, fra ditt bærbare dansegulv på The Beat til klassiske favoritter fra 60 og 70 tallet på Metro Classic – det er noe for enhver smak og stemning.

Appen Skreddersydd for Deg

Enten du er på farten, hjemme eller på jobb, gir vår app deg full kontroll og fleksibilitet til å lytte akkurat når det passer for deg. Med en sømløs og brukervennlig design, enkel navigasjon og tilpassede funksjoner, er vår app din ultimate følgesvenn for en enkel lydopplevelse i hverdagen.

Last Ned Nå!

Så hva venter du på? Last ned appen i dag fra App Store eller Google Play, og bli med oss på en spennende reise gjennom lydens magiske verden. Ta med deg musikken du elsker, hvor enn livet fører deg, og bli en del av vår stadig voksende familie av musikkelskere.

Takk for at du støtter Radio Metro, The Beat, Radio Rox og Metro Classic. Vi ser frem til å ha deg med oss på radiobølgene og nå også i appverdenen!

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Kontakt oss via vårt kontaktskjema

Du kan også ringe oss på: 21 55 59 10

Om Metro Classic

Metro Classic er en del av Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ans. redaktør og adm. direktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale